ORTAOKUL Haberler
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayıs 2023

Atatürk, doğum günüm dediği 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etmekle, bizlere duyduğu güveni en güzel şekilde ifade etmiş, bağımsız ve özgür bir ülke olan devletimizin ilelebet bağımsız kalması için bizlere düşen görevleri Gençliğe Hitabesi’nde bir bir sıralamıştır. Başkent Üniversitesi Özel Adana Başkent Okulları’nın gençleri Atatürk’ün ideolojisini okumak, anlamak ve tatbik etmekle üzerine düşen görevi zaten yerine getirecek, kendisine duyulan güveni böylelikle boşa çıkarmayacaktır.

Cumhuriyet sevdalısı olan gençlerimiz okulumuzda 19 Mayıs gününü spor dallarında derece yapan öğrencilerimizin gösterileri, marşlar ve mizansenlerle süsleyerek bugünün anlam ve önemini şanına yakışır şekilde coşkuyla kutlamıştır.

Biz Başkent gençleri olarak Atatürk’e layık olmanın, ülkemize layık olmak olduğunu; Atatürk’ü sevmenin, ülkemizi sevmek olduğunu aklımızdan çıkarmıyor, ilim ve fen ışığında yükselmek ve ülkemizi yükseltmek için çabalamaya devam ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.